Данілов прокоментував можливість удару ЗСУ по Кримському мосту

Читать на русском
Як тільки українські військові вирішать, що у них є здібності, можливості та необхідність зруйнувати Кримський міст, після формулювання завдання він відразу буде знищений
Олексій Даніловrnbo.gov.ua

Удару по Кримському мосту Збройні Сили України обов'язково завдадуть, це вже вирішене питання. Кримський міст буде знищений, як тільки будуть можливості, здібності, необхідність і поставлене завдання завдати цього удару.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу Еспресо.

У ГУР розповіли, чи можуть HIMARS ударити по об'єктах росії у КримуПредставник української розвідки відповів, чи може Україна використовувати системи HIMARS і М270 по території анексованого Криму.

«У разі необхідності це питання вирішують військові... Що стосується Кримського моста або іншої інфраструктури, повірте, все знаходиться під пильним контролем. Як тільки буде необхідність, можливість, здатність і завдання, все це буде зроблено, і не тільки щодо того об'єкта, який ви назвали» - запевнив він.

Раніше Олексій Арестович повідомив про те, що побудований російськими окупантами Кримський міст обов'язково буде знищений. Його будівництво було проведено незаконно, Крим - територія України, тому міст фактично є українською власністю, і Україна може робити з ним все, що забажає.

У росії повідомлення Україні про бажання знищити міст викликало чергові істерики. Так, у разі атаки на Кримський міст у кремлі погрожують завданням «нищівного удару» по Києву, військовій інфраструктурі та каналам логістики постачання зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: