У Пентагоні розповіли, чи вирішив путін використати ядерну зброю

Читать на русском
Представник Пентагону заявив, що наразі немає інформації, яка б підтверджувала, що володимир путін вирішив застосувати ядерну зброю.
Володимир путінФото – kremlin

Офіційний представник Пентагону Пет Райдер заявив, що російський президент володимир путін, ймовірно, ще не прийняв рішення про застосування ядерної зброї.

Про це повідомив журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш у Twitter.

За словами Райдера, наразі немає інформації щодо того, чи захотів російський диктатор вдарити ядерною зброєю. Саме тому у США не змінюють позиції щодо протидії такій загрозі.

Правила виживання: як діяти у разі ядерного вибухуЩо робити при ядерному вибуху, якщо він застав вас у приміщенні, на вулиці чи в автомобілі – на інфографіці.

«У нас немає жодної інформації, яка б змусила нас змінити нашу позицію стратегічного стримування, і ми не вважаємо, що президент Путін прийняв рішення застосувати ядерну зброю в даний час», – зазначив представник Пентагону.

Нагадаємо, в ISW розповіли, за яких умов путін може застосувати ядерну зброю.

Президент Володимир Зеленський заявив, що у разі застосування ядерної зброї лідером країни-агресора володимиром путіним, йому не вдасться зберегти своє життя. Світ диктаторові цього не пробачить.

Глава Міноборони Олексій Резніков зазначив, що ризик застосування росією ядерної зброї низький, проте якщо вона зважиться на такий крок, це призведе до відкриття останнього руйнівного напрямку щодо країни-агресора.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: