Після застосування ядерної зброї путін не зможе зберегти власне життя – Зеленський

Читать на русском
У разі застосування ядерної зброї лідером країни-агресора володимиром путіним, йому не вдасться зберегти своє життя. Світ диктаторові цього не пробачить.

У разі застосування ядерної зброї лідером країни-агресора володимиром путіним, йому не вдасться зберегти своє життя. Світ диктаторові цього не пробачить.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Інституту Лоуї в Австралії.

Правила виживання: як діяти у разі ядерного вибухуЩо робити при ядерному вибуху, якщо він застав вас у приміщенні, на вулиці чи в автомобілі – на інфографіці.

«Все ж я вважаю, що керівник росії дуже любить саме своє життя. І, гадаю, він розуміє, що після застосування ядерної зброї він не зможе більше зберегти його. Я в цьому впевнений», - заявив президент.

21 вересня володимир путін заявив, що при загрозі «територіальній цілісності» росія використає «всі наявні засоби». Пізніше Дмитро Медведєв заявив, що росія «має право застосувати ядерну зброю, якщо це буде потрібно».

На тлі поразки російських окупаційних військ у Лимані очільник Чеченської Республіки Рамзан Кадиров закликав застосувати проти України «малопотужну ядерну зброю».

Раніше в Міноборони закликали країни світу припинити боятися «другої армії світу».

Нагадаємо, в ISW розповіли, за яких умов путін може застосувати ядерну зброю.

Також президент України вважає, що міжнародна спільнота та країни-члени Північноатлантичного альянсу (НАТО) ще до 24 лютого мали переглянути порядок та передбачити превентивне застосування ядерної зброї у разі ризику застосування рф цього виду озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: