ЄС розширив список санкцій проти рф: хто потрапив під обмеження

Читать на русском
ЄС вніс до списку санкцій ще 30 фізичних та сім юридичних осіб у зв'язку із агресією росії проти України.
Слово і діло

ЄС вніс до списку санкцій ще 30 фізичних та сім юридичних осіб у зв'язку із агресією росії проти України.

Список опубліковано в Офіційному журналі ЄС у четвер, 6 жовтня.

До списку потрапили ідеолог «Новоросії» Олександр Дугін, російські співаки Юлія Чичеріна, Микола Расторгуєв та Олег Газманов.

«Відчутний удар по економіці рф»: Шмигаль озвучив деталі нових санкцій проти кремляСанкції ЄС проти росії. Восьмий пакет санкцій прокоментували у Кабміні та озвучили основні пункти.

Під санкції потрапили також й низка співробітників російського Міноборони: заступник міністра оборони Дмитро Булгаков, Юнус-Бек Євкуров, Руслан Цаликов, Юрій Садовенко, Тимур Іванов та командувач 41-ї загальновійськової армії Сергій Рижиков.

Санкції було впроваджено проти Центральної виборчої комісії росії та її голови Елли Памфілової. Під обмеження ЄС потрапили підвідомчий Мінфіну «Гознак», який займається виробництвом банкнот, монет та паспортів, та низка підприємств ОПК.

Також у списку члени окупаційних адміністрацій росії на території Херсонської та Запорізької областей.

Раніше в Кабміні повідомили, що восьмий пакет санкцій Європейського Союзу проти росії завдасть відчутного удару по економіці країни-агресора.

Нагадаємо, Рада ЄС затвердила восьмий пакет санкцій проти росії, які є відповіддю за війну проти України, у тому числі анексію української території на основі псевдореферендумів, мобілізацію та відкриті ядерні погрози.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: