ЗСУ на півдні знищили понад 60 окупантів та ворожий склад з боєприпасами

Читать на русском
1 жовтня бійці ЗСУ на півдні ліквідували ворожий склад, понад 60 російських окупантів, а також техніку противника.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські військові на півдні активно нищать російських загарбників, однак ситуація залишається складною. Протягом бойового дня у суботу, 1 жовтня, авіація ЗСУ 9 разів вдарила по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали близько 550 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Захисники вразили ворожі логістичні центри та районах зосередження живої сили й техніки. Крім того, було знищено склад з боєприпасами російських загарбникі.

Старт ленд-лізу для України: сьогодні набув чинності закон СШАЛенд-ліз для України запрацював із 1 жовтня 2022 року. Що це означає і яку зброю отримають ЗСУ.

Також ЗСУ ліквідували за день 64 окупанта, 2 самохідні гаубиці «Мста-С», 2 протитанкові ракетні комплекси, 16 танків та 11 одиниць іншої авто-бронетехніки. Ще один БТР українські бійці забрали як трофей.

В командуванні зазначили, що ворог активно здійснює повітряну розвідку за допомогою безпілотників. Однак підрозділи ЗСУ знищили 3 безпілотні шпигуни у Миколаївському і Баштанському районах без можливості реалізації набраних фото- та відеоданих.

Нагадаємо, 30 вересня українські військові ліквідували 530 російських окупантів, 16 танків та збили ворожий вертоліт.

Також українські захисники атакували 17 районів зосередження живої сили і військової техніки росіян та відбили атаки на Бахмут та Козачу Лопань. При цьому, від російських обстрілів за день постраждали понад 11 населених пунктів України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: