Майже всі окупанти з Лимана «передислоковані» в мішки для трупів або у полон – Міноборони

Читать на русском
1 жовтня українські військові взяли під контроль Лиман Донецької області. За даними Міноборони, більшість окупантів були вбиті або взяті у полон.
Українські військовіФото – Міноборони України

У Міністерстві оборони України прокоментували заяву росіян щодо того, що їхні війська були виведені з Лиману Донецької області на «більш вигідні позиції». За їхніми даними, переважна більшість російських військ загинула або потрапила у полон.

Про це повідомили у Twitter відомства.

«Дякуємо «міністерству оборони» РФ за успішну співпрацю в організації навчань Ізюм 2.0. Майже всі російські війська, які базувалися у Лимані, були успішно передислоковані або в мішки для трупів, або в український полон», – зазначили у повідомленні.

Українські військові звільнили п’ять населених пунктів під ЛиманомУкраїнські бійці оточили російське угрупування в районі Лимана. Поблизу міста звільнено п'ять населених пунктів.

Крім того, в Міноборони запитали у росіян, чи хотіли б вони ще повторити подібний досвід.

Водночас 81 окрема аеромобільна бригада опублікувала відео, на якому українські військові заявляють, що взяли Лиман під свій контроль.

Нагадаємо, у суботу, 1 жовтня, бійці Збройних сил України увійшли до Лиману Донецької області. Міноборони росії заявило про виведення своїх військ з міста.

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що у Лимані Донецької області підняли український прапор. Водночас на момент запису його звернення у місті ще точилися бої з росіянами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: