Українські військові знищили штаб росіян у Сєвєродонецьку та ворожу базу у Первомайську

Читать на русском
Українські військові знищили 30 вересня 4 склади з боєкомплектами росіян, штаб та ворожу базу на окупованих територіях.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Протягом дня 30 вересня українські захисники продовжили атакувати російських загарбників на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, знищували ворожі штаби та склади.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

Відомо, що ЗСУ ліквідували 4 російських склади з боєкомплектами. З них – 3 у Бериславському районі та 1 у Каховському районі Харківської області.

Під Лиманом в оточенні знаходяться до 5,5 тисяч окупантів – АрестовичОлексій Арестович заявив, що ЗСУ взяли в оточення під Лиманом до 5,5 тисяч російських окупантів. Ворог намагався деблокувати його, одна успіху не мав.

Крім того, у Сєвєродонецьку Донецької області українські військові демілітаризували штаб окупантів. Ще 1 базу ворога було знищено у Первомайську на Луганщині.

Нагадаємо, за добу 29 вересня українські військові знищили 500 окупантів (найбільше на Краматорському та Донецькому напрямках), 13 їхніх танків, вертоліт, два літаки та десятки одиниць іншої техніки. Загальні втрати російської армії в Україні становлять 59 тисяч 80 військовослужбовців.

Також Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ звільнили селище міського типу Ямпіль. Воно знаходиться у Лиманській міській громаді Краматорського районі Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: