Росія ракетами повністю вивела з ладу дві підстанції «Укренерго» – деталі

Читать на русском
Через російські ракетні удари дві підстанції Укренерго на півдні України повністю виведені з ладу.
t.me/Ukrenergo

За дві доби через російські ракетні удари на півдні України було повністю виведено з ладу дві підстанції НЕК «Укренерго».

Про це повідомляє прес-служба компанії у Телеграмі.

Як зазначається, країна-агресор знову свідомо нищить цивільні об’єкти критичної інфраструктури. За дві минулі доби ракетними ударами повністю виведені з ладу дві підстанції «Укренерго» на півдні України.

«Внаслідок варварського нападу ушкоджене основне обладнання підстанцій та інших об’єктів високовольтної мережі. Постраждалих серед персоналу немає», - йдеться у повідомленні компанії.

В «Укренерго» зазначили, що ремонтні бригади розпочнуть відновлювальні роботи, щойно дозволятиме ситуація. Компанія докладатиме максимальних зусиль для відновлення роботи об'єктів до початку опалювального сезону.

Нагадаємо, що у Харкові пошкоджено енергетичну інфраструктуру внаслідок ракетного удару ввечері 27 вересня. Без світла залишилися близько 18,5 тисяч людей у трьох районах.

Ранішек сталоі відомо, що внаслідок ворожого ракетного обстрілу Миколаєва в ніч на суботу, 1 жовтня, загинула жінка.

Також нагадаємо, що за минулу добу, 30 вересня, російські загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в майже 20 населених пунктах Запорізької області.

Окрім цього, у Куп’янському районі на Харківщині виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: