Окупанти обстріляли 12 населених пунктів Донеччини, є загиблі та поранені

Читать на русском
У Донецькій області в ніч на 1 жовтня російські війська вели обстріли від Вугледара до Соледара, внаслідок чого поранення дістали три мирних жителі.
Нацполіція

У Донецькій області в ніч на 1 жовтня російські війська вели обстріли від Вугледара до Соледара, внаслідок чого поранення дістали три мирних жителі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області в Facebook.

Відомо, що російські війська за добу обстріляли 12 населених пунктів Донецької області, є поранені та загиблі мирні жителі. Зокрема, рф била по містах Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Сіверськ, Костянтинівка, Вугледар, Красногорівка, смт Північне, селах Новокалинове, Карлівка, Максимільянівка, Бердичі.

«Котел» для росіян у Лимані: чим важливе місто на Донеччині та чим його втрата обернеться для рфРосійські війська, зважаючи на все, потрапили в український котел у районі Лимана Донецької області. Що про це відомо і яке стратегічне значення має місто – у матеріалі Слово і діло.

Ворог застосував проти мирного населення міномети, РСЗВ «Ураган», «Град» та артилерію. Внаслідок обстрілів знищено та пошкоджено 23 цивільні об’єкти – 14 житлових будинків, дитсадок, магазин, гаражі, господарську споруду, автомобіль.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко також повідомив у Телеграмі, що 30 вересня окупанти вбили чотирьох жителів Донецької області і ще 6 людей поранили. Вночі 1 жовтня від обстрілів постраждали ще троє людей.

Нагадаємо, українські бійці оточили російське угрупування в районі Лимана. Поблизу міста звільнено п'ять населених пунктів.

У звіті аналітиків Інституту вивчення війни 1 вересня йдеться, що українські військові, швидше за все, можуть звільнити Лиман на Донеччині протягом наступних 72 годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: