Удар по колонії в Запоріжжі: кількість жертв та постраждалих знову зросла

Читать на русском
Зросла кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу колони з цивільними у Запоріжжі - загинуло 26 осіб, а поранення отримали 85.

Зросла кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу колони з цивільними у Запоріжжі - загинуло 26 осіб, а поранення отримали 85.

Про це поінформував голова МВС Денис Монастирський, пише Суспільне.

«Поранених наразі 85 осіб, і всього у нас є 111 загиблих і поранених внаслідок цієї страшної трагедії, теракту, який вчинила російська влада. Фактично сьогодні свідомо було завдано цих ударів. Тут завжди щодня знаходяться лише цивільні, які збираються переїжджати на тимчасово окупована територія. Це старші люди, жінки з дітьми, сім'ї», - сказав він.

Начальник відділу зв'язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева зазначила, що сьогодні планувався виїзд 248 автомобілів. У момент обстрілу, в автомобілях було близько ста осіб. Здебільшого там були місцеві жителі, які перевозили своїм родичам на окуповану територію побутові речі, харчові продукти, ліки.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару росії по гуманітарній колоні в Запоріжжі загинули 25 осію, ще понад 70 отримали травми.

Крім того, вночі окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву. Внаслідок влучення в житлову багатоповерхівку поранено 8 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: