У Міноборони розповіли, як вирішують проблему з іранськими дронами

Читать на русском
Проблема іранських дронів, які використовує росія, вирішується. ЗСУ вже навчилися їх глушити.
скрін з відео

В Україні зараз йде робота над вирішенням проблеми іранських безпілотників, які рф використовує на фронті. На сьогодні ЗСУ вже навчилися їх глушити.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна, яке було опубліковано 29 вересня.

Військовий аналітик розповів, чим можна збивати іранські безпілотники Shahed-136Повільні та неповороткі, ці безпілотники можна збивати навіть масованим вогнем стрілецького озброєння

«Ми вже її вирішуємо. Так, це неприємно, але навіть унікальні системи ППО на 100% не гарантують закриття неба. Я радий тому, як працюють наші Повітряні сили, збиваючи таку кількість цих Шахідів», - наголосив він.

За словами глави Міноборони, низка країн погодилася надати допомогу Україні в цьому питанні.

«Наші навчилися їх глушити. Ми звернулися до партнерів, у тому числі до тих, які бояться давати нам зброю, але мають гарну експертизу. Я їм сказав, що ми дамо вам запчастини, вивчіть їх і дайте нам системи придушення. І низка країн, які не хотіли давати зброю, зацікавилися цією пропозицією», - додав Резніков.

Нагадаємо, у серпні росія отримала від Ірану першу партію бойових дронів-камікадзе. У вересні ЗСУ збили перші іранські дрони двох видів Shahed-136 та Mohajer-6. В Одеській ОВА припускають, що росія використовує для атаки дрони, щоб заощаджувати крилаті ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: