Іранські БПЛА на озброєнні росії демонструють деградацію російського військпрому – оглядач

Читать на русском
Денис Поповичжурналіст

Передані росії іранські безпілотні літальні апарати, один з яких був нещодавно збитий Збройними силами України на фронті, теоретично можуть вплинути на військову ситуацію, але на практиці їхня поява показує деградацію військової промисловості росії.

Про це розповів військовий оглядач Денис Попович у коментарі «Слово і діло».

Він нагадав, що поки ліквідований тільки один іранський БПЛА.

«На сьогодні є інформація тільки про один збитий іранський безпілотник. І є інформація про те, що російські замовники були незадоволені якістю цих апаратів. Теоретично така кількість БПЛА здатна надати певний вплив на ситуацію на фронті, але поки ми цього не бачимо» - зазначив він.

Попович підкреслив, що в цій ситуації важливий не стільки факт появи іранських БПЛА на фронті, скільки деградація російської промисловості – в результаті цієї деградації Москва змушена замовляти та купувати озброєння у країн, які теж, як той же Іран, знаходяться під жорсткими санкціями.

Нагадаємо, 12 липня стало відомо, що росія звернулася до Ірану з проханням надати її армії сотні бойових безпілотних літальних апаратів для використання у війні проти України.

Наприкінці серпня ЗМІ повідомили, що Іран все ж таки передав росії бойові безпілотники. Однак в американській розвідці відзначили, що БПЛА навіть під час випробувань показали масові несправності. А вже 30 серпня у США офіційно підтвердили, що росія отримала безпілотні літальні апарати від Ірану.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: