Подоляк про дрони-камікадзе у рф: Іран вирішив підтримати вбивства українців

Читать на русском
Санкції та ізоляція так і не дозволили Ірану зрозуміти, як піднятися з дна цивілізації. Натомість він вирішив підтримати країну-агресора росію, заявив Подоляк.
Shahed-136скріншот з відео

Багаторічні санкції та ізоляція так і не дозволили Ірану зрозуміти, як піднятися з дна цивілізації. Натомість він вирішив підтримати країну-агресора росію.

Так прокоментував радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк рішення Ірану продати росії дрони-камікадзе.

Іранські БПЛА на озброєнні росії демонструють деградацію російського військпрому – оглядачНа думку експерта, в цій ситуації важливий не стільки факт появи іранських БПЛА на фронті, скільки деградація російської промисловості

«Іран вирішив підтримати вбивства українців, передавши росії – вкрай відсталій у технічному плані країні – сучасні безпілотники. Багаторічні санкції, ізоляція, огидна репутація та остаточне стратегічне обнулення так і не дозволили Ірану зрозуміти, як піднятися з дна цивілізації», - написав він у Twitter.

Нагадаємо, 22 вересня зенітники ЗСУ вперше збили ударний багатоцільовий дрон іранського виробництва Mohajer-6, який використовували російські окупанти.

Цього ж дня росія атакувала Одесу іранськими дронами-камікадзе.

У середині вересня у ЗСУ підтвердили застосування росіянами іранських дронів проти України. Так, тиждень тому біля Куп'янська наші бійці знищили перший іранський ударний БПЛА-камікадзе Shahed-136.

На думку військового експерта, поява на фронті іранських безпілотників, переданих росії, істотно ситуацію не змінить.

Проте деякі західні ЗМІ припускають, що використання росією іранських дронів може створити проблеми для ЗСУ – вони відносно маленькі та літають низько, тому їх складно помітити системам ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: