Загроза наступу з Білорусі: Данілов розповів, як відповість Україна

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що у разі наступу на Україну з боку Білорусі відповідь буде неочікуваною. Водночас він не вірить, що Лукашенко прийме таке рішення.
Олексій ДаніловФото – president.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна готова до ймовірного наступу з боку Білорусі.

Про це він розповів в інтерв’ю «Настоящее время».

За його словами, російський диктатор володимир путін щодня тисне на самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Він хоче, щоб той почав збройну агресію з з боку своєї країни.

Найманці рф можуть влаштувати провокації на білорусько-українському кордоніДо Мінська прибули російські найманці ПВК Ліга, які можуть влаштувати провокації на українському кордоні.

«Нам усе відомо. Навіть нещодавня зустріч у Сочі була на цю тему», – підкреслив Данілов.

Він наголосив, що у разі, якщо з боку Білорусі зайдуть війська, то вони «отримають таку відповідь, на яку не розраховували». Водночас Данілов не вірить у те, що Лукашенко підтримає таке рішення.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко заявив, що «ніякої мобілізації» як у росії в Білорусі не буде. Крім того, за його словами, країна не збирається вплутуватися у війну.

При цьому раніше Лукашенко заявив про нібито загрозу з боку України і доручив розпочати «підготовку до оборони за нормами воєнного часу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: