Лукашенко заявив, що в Україні «найближчим часом буде розв'язка»

Читать на русском
Лукашенко заявив, що війна в Україні наближається до розв'язки, і нібито росія зазнати поразки не може.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що в Україні «найближчим часом буде розв'язка».

На відкритому уроці до 1 вересня він сказав, що між президентом України та українськими військовими нібито назріває конфлікт.

Лукашенко заявив, що Україна «готувала напад на Білорусь»Олександр Лукашенко заявив, що Україна готувала напад на Білорусь. Він пообіцяв Путіну показати карту, яка нібито підтверджує ці плани.

«Все залежить в Україні вже не від президента. Залежить від військових. Вони гинуть там. Вони бачать, що це безперспективно. Західна Україна – поляки вже руки потирають. Україну ділять. Тільки військові можуть рубом ударити і сказати: «Ні, давайте домовлятимемося, бо Україну зітруть з лиця землі», – цитує Лукашенка видання Белта.

При цьому, незважаючи на явні проблеми російської армії в Україні, Лукашенко вважає, що росія «не може програти». «Росія не може зазнати там поразки. І я в цьому і багато білорусів у цьому плані підтримують росію», – заявив він.

Він також знову повторив брехню про те, що «росія розпочала превентивну спецоперацію, інакше по Білорусі було б завдано ракетного удару».

Нагадаємо, раніше Лукашенко говорив, що війну в Україні може закінчити «хоч зараз» і назвав умови.

Він також привітав українців із Днем Незалежності. Свій вчинок Лукашенко пізніше пояснив «хорошим та добрим ставленням до українців».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: