У Білорусі проведуть раптову перевірку військової частини під Мінськом

Читать на русском
У Білорусі проведуть раптову перевірку військової частини під Мінськом, де знаходиться авіаційна база та один із найбільших військових аеродромів країни.

У Білорусі проведуть раптову перевірку військової частини під Мінськом, де знаходиться авіаційна база та один із найбільших військових аеродромів країни.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони країни у середу, 28 вересня.

Перевірка відбудеться у військовій частині №06752, яка розташована у Мачулищах, приблизно за 12 кілометрів від Мінська. Перевірка бойової та мобілізаційної готовності триватиме протягом місяця.

Лукашенко розповів, чи буде в Білорусі мобілізація і в якому разі країна воюватимеОлександр Лукашенко заявив, що у Білорусі не збираються оголошувати мобілізацію, а воюватиме країна, якщо доведеться захищатися.

«Під час перевірки відпрацьовуватимуться низка питань, основними з яких стануть призов та відновлення навичок військовозобов'язаних, зняття зі зберігання військової та спеціальної техніки з метою перевірки її боєздатності», - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що на базі в Мачулищах знаходиться аеродром класу Б. Він може приймати військові та цивільні літаки. Там базуються бойові гелікоптери Мі-8 та Мі-24.

Раніше ЗМІ писали, що Білорусь може готуватися до прийому поїздів із мобілізованими росіянами.

Також нагадаємо, у розвідці повідомляли, скільки російських військових перебуває на території Білорусі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: