Загарбники знали результати «референдумів» ще на початку вересня – перехоплення СБУ

Читать на русском
Служба безпеки оприлюднила розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у керівництві так званих ЛДНР.
t.me/andriyshTime

Окупанти на захоплених територіях заздалегідь «підбили підсумки» псевдореферендумів. Так звані результати вони вже визначили на початку вересня.

Про це йдеться у перехопленій розмові жителів окупованих територій, яку опублікувала СБУ.

«Нинішнє абсолютно незаконне «голосування», анонсоване загарбниками з 23 до 27 вересня, - просто для створення потрібної їм картинки на росТБ», - йдеться в повідомленні.

Гайдай розповів, яку явку намалювали росіяни на «референдумі» у розбитих в щент містах ЛуганщиниЯкщо у перший день так званого референдуму озброєні військові робили лише поквартирний обхід та примушували голосувати у дворах, то вихідними люди з автоматами оглядають місця масового скупчення людей.

Служба безпеки оприлюднила розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у «керівництві так званих ЛДНР».

«Мені сестра подзвонила: у них друзі, ну їх, виходять, куми... Донька працює в міністерстві соціальної політики «ДНР». Вона все знає. Вона сказала: «Ще на початку вересня підписані були документи про входження «ДНР» в адміністративних кордонах Донецької та Луганській області, входженні їх до складу російської федерації». Все», - розповідає українка своїй знайомій, яка також перебуває у тимчасовій окупації.

Як повідомляється, жінки бідкаються, що росія просто знищує місцеве населення, фальсифікуючи результати умовного волевиявлення, вони наражають на смерть простих людей.

«Україна буде бити, відбивати. А ці будуть говорити про те, що це територія росії і теж будуть гатити, і все. Ну, хто доведе - хто, де голосував, скажи? Ніхто нічого не доведе. Людей не запитали, за людей усе вирішили. Життя, долі покалічили, поламали», - йдеться у розмові.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей 23 вересня розпочалися псевдореферендуми щодо приєднання до рф. Вони триватимуть до 27 вересня.

Служба безпеки звернулася до українців із закликом передавати інформацію про проведення псевдореферендумів на окупованих територіях.

Також стало відомо, що Україна запросила терміново скликати Радбез ООН через псевдореферендуми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: