На Херсонщині жителів примушують голосувати на «референдумі» по кілька разів

Читать на русском
На Херсонщині через порожні дільниці псевдореферендуму загарбники примушують людей голосувати по декілька разів.
Getty Images

На Херсонщині через порожні дільниці псевдореферендуму загарбники примушують людей голосувати по декілька разів.

Про це в Telegram повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Він зазначив, що російські окупанти змушують жителів голосувати по декілька разів.

«Виборчі комісії» у супроводі озброєних солдатів кочують по області та продовжують полювати на виборців, які всіма способами намагаються уникнути з ними зустрічі. Декому не пощастило вже двічі – по другому колу довелося заповнювати бюлетень та «голосувати», – пише Соболевський.

Експерти розповіли, чому росія все ж таки зважилася провести псевдореферендумиПсевдореферендум не є чимось несподіваним і це погана ідея буде дуже довго відгукуватися росії в майбутньому

Він додав, що загарбники застосовують практику сімейного голосування. Тобто, якщо вдома вони застали лише одного члена сім'ї, змушують узяти кілька бюлетенів і «проголосувати» за всіх.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей 23 вересня розпочалися псевдореферендуми щодо приєднання до рф. Вони триватимуть до 27 вересня.

У Луганській області російські загарбники примушують місцеве населення голосувати на псевдореферендумі без документів і безпосередньо у місцях проживання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: