СБУ закликала українців передавати дані про організаторів псевдореферендумів

Читать на русском
Служба безпеки звернулася до українців із закликом передавати інформацію про проведення псевдореферендумів на окупованих територіях.
ssu.gov.ua

Служба безпеки звернулася до українців із закликом передавати інформацію про проведення псевдореферендумів на окупованих територіях.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Telegram-каналі.

«Кожен, хто організовує російські псевдореферендуми на нашій землі, буде покараний! Щоб це сталося якнайшвидше – надсилайте інформацію до чат-боту СБУ t.me/stop_russian_war_bot», – йдеться в повідомленні.

СБУ вже збирає дані про окупантів, які проводять цей «виборчий» фарс, та про колаборантів, що допомагають ворогу. Наголошують, що будь-яка інформація є важливою. Українців просять присилати усе, що відомо (прізвища організаторів, колаборантів та учасників, факти примусу та фальсифікацій, місця проведення тощо.

Щоб відправити дані, достатньо лише відкрити відповідну вкладку у чат-боті і ввести відому інформацію. СБУ гарантує конфіденційність та обіцяє опрацювати кожне повідомлення.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей 23 вересня розпочалися псевдореферендуми щодо приєднання до росії. Вони продовжаться до 27 вересня.

На Луганщині російські окупанти змушують місцеве населення голосувати без документів і безпосередньо на місцях проживання.

На Херсонщині мешканців змушують голосувати на псевдореферендумі по кілька разів.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух заявив, що всі спроби окупантів назвати їхні дії на тимчасово окупованих територіях України «референдумом» є нікчемними, а всі результати голосування будуть фейковими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: