У Херсоні окупанти вбили мирних мешканців, вчинивши провокацію

Читать на русском
Обстріл Таврійського мікрорайону в Херсоні, з можливими жертвами, є черговою кривавою провокацією окупантів.
Ілюстративне фотоnzl.theukrainians.org

У тимчасово окупованому Херсоні російські загарбницькі війська вчинили провокацію, обстрілявши Таврійський район, при цьому вбивши мирних мешканців.

Про це повідомляє перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Обстріл Таврійського мікрорайону в Херсоні (з можливими жертвами) є черговою кривавою провокацією орків. ЗСУ в цей період часу по цьому району міста не працювали», - зазначив Соболевський.

Рф може використати приїзд хасидів в Умань для провокацій – в місті посилять заходи безпекиВ Умані з 19 до 30 вересня будуть посилені заходи безпеки на тлі приїзду паломників на святкування Рош га-Шана. Місцева влада побоюється провокацій росії.

Як повідомляється, на думку представника облради, про провокацію говорять і аналіз місця подій, і швидкість, з якою російські пропагандисти прибули на місце трагедії.

При цьому, місцеві телеграм-канали повідомили, що в Таврійському районі Херсона загинули місцеві жителі, серед яких і діти. Офіційної інформації окупаційна «влада» не надала, проте на місце події одразу прибули російські пропагандистські «журналісти» та силовики.

Нагадаємо, що українські військовослужбовці визволили село Киселівку на Херсонщині – тепер від обласного центру ЗСУ віддаляє лише Чорнобаївка.

Тим часом, ЗСУ встановили вогневий контроль майже над усією тимчасово окупованою територією Херсонської області.

Також стало відомо, що ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ протягом минулого бойового дня, 13 вересня, виконали понад 430 вогневих завдань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: