ЗСУ приземлили ворожий гелікоптер Мі-8 та знищили понтонну переправу – ОК «Південь»

Читать на русском
Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ протягом бойового дня виконали понад 430 вогневих завдань.
wikipedia.org

Минулої доби, 13 вересня, на півдні України ЗСУ приземлили ворожий гелікоптер Мі-8, влучили у 3 райони зосередження сил росіян та їхні пункти управління.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Протягом бойового дня ворог продовжував ракетно-артилерійські обстріли лінії зіткнення та прилеглих населених пунктів з мирним населенням. Ворожою авіацією нанесено 18 авіаційних ударів по наших позиціях», - йдеться у повідомленні.

Біля Балаклії знайшли збитий російський винищувачБіля звільненої Балаклії на Харківщині виявили залишки знищеного російського літака Су-34.

Зазначається, що українською авіацією нанесено 9 ударів по ворожих позиціях, а силами зенітних ракетних підрозділів у районі Давидова Броду знищено бомбардувальник Су-24М та гелікоптер Мі-8 авіації окупантів.

При цьому, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ протягом бойового дня виконали понад 430 вогневих завдань.

Як повідомляється, уражено три райони зосередження ворожих сил та засобів у Міловому і Дудчанах, 3 пункти управління в Урожайному та Херсоні.

«Вкотре відкореговано вогнем спроби ремонтних робіт на Каховському мосту, він непроїзний. Понтонна переправа в Дар'ївці уражена, її подальше використання виключено», – додають у командуванні.

Нагадаємо, що зенітники ЗСУ за дві години збили російські Су-24, Су-25 та один безпілотник.

Раніше у Генштабі повідомили, що ЗСУ відбили 8 ворожих атак, росіяни близько 70 разів запускали безпілотники.

Зазначимо, за підрахунками ЗМІ, у ході наступу на Харківщині українські військові знищили російську техніку на 670 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: