Колаборант Сальдо звернувся до мешканців Херсона після своєї «смерті»

Читать на русском
Колаборант, голова окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо, про смерть якого сьогодні повідомляли росЗМІ, звернувся до херсонців.

Колаборант, голова окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо, про смерть якого сьогодні повідомляли росЗМІ, звернувся до херсонців.

«Вітаю вас, мої дорогі земляки та друзі! Певний час я не виходив в ефір, тому що перебував під опікою лікарів», - сказав колаборант у своєму зверненні в Telegram.

За словами Сальдо, далеко від Херсона, він нібито постійно був у курсі актуальних проблем Херсонської області.

«Я щодня спілкуюся з військовими і знаю, яка напруженість існує серед херсонців щодо ЗСУ, які перебувають не так вже й далеко», - поінформував Сальдо.

Також він запевнив, що «небезпеки для Херсона хитрощі з боку українських формувань не становлять»: «Можу вам сказати абсолютно точно: у збройних сил російської федерації значно більше сил».

За словами колаборанта, зараз нібито триває робота над бюджетом області до кінця року та наступного року.

«Це дуже хороший показник: Херсонщина буде процвітаючою та стабільною. І головне – теплою, як завжди», - наголосив Сальдо.

Нагадаємо, 12 вересня російські пропагандистські ЗМІ повідомили про смерть колаборанта, голови окупаційної адміністрації Херсонської області Володимира Сальдо, але потім видалили всі публікації.

Про смерть Сальдо, якого на початку серпня госпіталізували з отруєнням, написали РИА Новости, газета Lenta.ru. Ру та інші пропагандистські ЗМІ. Крім того, прощальний пост написав його спільник Кирило Стремоусов. Офіційного спростування інформації про смерть Сальдо не було – публікації просто зникли.

Нагадаємо, Володимира Сальдо було призначено головою окупаційної адміністрації Херсонської області наприкінці квітня. 11 червня зрадник отримав російський паспорт.

На початку серпня Сальдо повідомив про свою госпіталізацію – нібито у нього виникли проблеми зі здоров'ям після перенесеного коронавірусу. Однак пізніше стало відомо, що Сальдо було отруєно невідомими хімічними речовинами, його перевезли до НДІ Скліфосовського у москві.

20 серпня в ТГ-каналі Сальдо з'явилося повідомлення про те, що його стан «значно покращився» і він «йде на поправку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: