Окупанти заборонили ввозити гумдопомогу на Херсонщину через Васильків – радник мера

Читать на русском
Росіяни заборони постачати гумвантажі у Херсонську області через Васильків. Людям доводиться страждати через складну ситуацію.
ХерсонщинаФото – Укрінформ

У тимчасово захопленому Херсоні люди страждають через проблеми з постачанням їжі. Однак російські окупанти все одно заборонили постачання гуманітарних вантажів в область.

Про це повідомив радник міського голови Херсона Роман Головня в ефірі «Еспресо».

«Чим ближче до фронту, тим складніша гуманітарна ситуація і з продуктами харчування, і з ліками. Якоюсь мірою, люди потерпають і голодують. Колаборантам і окупантам наплювати на мирних людей», – зазначив він.

На півдні України колаборанти намагались створити центр російської пропаганди, їх вдалось затриматиСБУ затримала російських агентів, які працювали над запуском прокремлівського медіацентру Таврія на півдні України.

Радник мера наголосив, що ворог зараз зайнятий питанням виживання. Саме тому мирним мешканцям там не допомагають.

За його словами, окупанти заборонили ввозити гумвантажі на Херсонщину через Васильків. Через це страждають соціально незахищені верстви населення.

«Непроста ситуація в Херсоні, він відрізаний від лівобережної частини, яка була одним із елементів постачання продуктів харчування. Їжі достатньо, але все залежить від верстви населення», – розповів Головня.

Нагадаємо, що у неділю, 11 вересня, окупаційні війська обстріляли кілька населених пунктів на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.

Крім того, ворожі війська запровадили суворі обмеження на переміщення місцевих мешканців між населеними пунктами на території Херсонської області – без попередження обстрілюють цивільні автомобілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: