ЗСУ звільнили село Киселівка на Херсонщині

Читать на русском
Українські військовослужбовці звільнили село Киселівку на Херсонщині – тепер від обласного центру ЗСУ віддаляє лише Чорнобаївка.

Українські військовослужбовці звільнили село Киселівку на Херсонщині – тепер від обласного центру ЗСУ віддаляє лише Чорнобаївка.

Про це йдеться у заяві голови Херсонської облради Олександра Самойленка в ефірі телемарафону.

Резніков пояснив, чому контрнаступ на Херсонщині йде повільніше, ніж на ХарківщиніКонтрнаступ ЗСУ на Херсонському напрямку просувається повільніше, ніж на Харківському, оскільки це сільськогосподарський регіон.

«Вчора було деокуповано населений пункт Киселівка, який знаходиться у безпосередній близькості до самого обласного центру. Єдиний населений пункт, який на сьогоднішній день віддаляє українську армію від міста Херсон, це знаменита Чорнобаївка», - заявив Самойленко.

Також, за його словами, 13 вересня на Карантинному острові в Херсоні лунали потужні вибухи внаслідок «ювелірного влучення по місцям проживання та концентрації росіян». Також було завдано ударів по окупантам у Новій Каховці, Голій Пристані, тощо.

Нагадаємо, Збройні сили України встановили вогневий контроль майже над усією тимчасово окупованою територією Херсонської області.

У ГУР повідомляли, що росіяни хочуть посилити своє угруповання під Херсоном за рахунок «кадирівців».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: