Окупанти посилюють мобілізацію в Луганській області: хочуть призвати ще 10 тис. чоловіків

Читать на русском
Російські окупанти зазнають масштабних втрат щодня –  планують мобілізувати ще 10 тисяч чоловіків на війну
Фото: ТАСС

На Луганщині російські окупанти мають намір відправити ще 10 тисяч чоловіків на війну проти України.

Про це йдеться у повідомленні Луганської ОВА у Facebook.

Так, повідомляється, що російські окупанти зазнають масштабних втрат щодня.

«Дату повного захоплення Луганської області у кремлі змінювали спочатку щотижня. Потім, напевно, знайшовся хоча б один не підлабузник, і порекомендував відстрочувати її щомісяця. Але й цього мало. По кілька сотень окупантів щодня гинуть чи зазнають поранень», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в окупованій області чоловіки майже зникли. Зокрема, після того, як біля дитсадка мобілізували батька-одинака, практично залишивши дитину сиротою.

«Утримувати фронт окупантам нічим. Тому вони не просто хапають усіх, кого бачать, а й вдаються до нових методів виманювання чоловіків зі сховищ. Бо необхідно призвати ще 10 тисяч неохочих стати «гарматним м'ясом». Такі показники озвучила росія», – йдеться у повідомленні Луганської ОВА.

Війна в Україні показала, що навчання не допомогли армії рф проводити складні операції – британська розвідкаРосійські військові навчання більше спрямовані на те, щоб справити враження на російських лідерів та міжнародну аудиторію. Війна в Україні показала, що практичної користі для армії мало від них.

Окупанти зобов'язали у заяві на винагороду 10 тисяч рублів за відправлення дитини до школи вказувати персональні дані всіх членів сім'ї.

«На підприємствах так званої «ЛНР» встановили персональні квоти на призов контрактників. Обіцяють позачергову відпустку та збереження робочого місця за погодженням. Якщо повернешся. Тільки от робочих місць, яких просто нема кому зайняти, там і так уже достатньо», – повідомляє Луганська ОВА.

При цьому, у разі відмови – окупанти проводять тривалі агітаційні бесіди віч-на-віч, поки чоловік не погодиться.

«У Сватівському та Старобільському районах організували примусову заміну автомобільних номерів і паралельно зробили облік дієздатних чоловіків. Тепер все в очікуванні», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Луганську окупанти почали викрадати дітей, в обмін на звільнення вимагають, щоб хтось із членів родини пішов на фронт.

Також раніше ми повідомляли, що в окупованому росією Маріуполі почалася прихована мобілізація. Жителям міста почали надходити смс-повідомлення з пропозицією вступити до «нового підрозділу на військову службу за контрактом до збройних сил».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: