Окупанти обстріляли три райони Донеччини: мешканців знову закликали виїжджати

Читать на русском
Російські війська вночі обстріляли три райони Донецької області, є жертви та постраждалі в Бахмуті.

Російські війська вночі обстріляли три райони Донецької області, є жертви та постраждалі в Бахмуті. Також у місті багато нових руйнувань.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

Обов'язкова евакуація може торкнутися трьох районів Харківщини, але поки потреби немає – ОВАУ Харківській області визначено громади та населені пункти, щодо яких може бути ухвалено рішення про евакуацію.

«Цієї ночі росіяни вели обстріли у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. Бахмут зазнав найбільшої шкоди: за попередню добу росіяни тут вбили 8 людей, поранили ще 17», - написав він.

За словами голови ОВА, у Бахмуті пошкоджено 20 приватних та 6 багатоповерхових будинків, 4 магазини, палац культури та адмінбудівлю. Крім того, під обстріл потрапив ринок – пошкоджено 107 контейнерів. У місті четвертий день немає води та електрики — ремонт неможливий через активні бойові дії.

У Покровському районі постраждали Мар'їнська та Авдіївська громади — Мар'їнка, Красногорівка, Максимільянівка та Авдіївка. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Краматорському районі під вогонь потрапили Слов'янськ, Костянтинівка та Рай-Олександрівка. У Слов'янську пошкоджено складські приміщення та будівля технікуму. У Костянтинівці постраждало підприємство та будинок. У Рай-Олександрівці пошкоджені два будинки.

«Залишатися на Донеччині не можна! Евакуюйтеся вчасно!», – закликав Кириленко.

Нагадаємо, обов'язкова евакуація з Донецької області розпочалася на початку серпня. Вже вивезли понад 13 тисяч людей.

Сьогодні вночі росія також обстріляла ракетами Харків і область. Є загиблі та поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: