РФ вночі знову била ракетами по Харкову та області, є загиблі

Читать на русском
Російські війська в ніч проти 9 вересня інтенсивно завдавали ракетних ударів по Харківщині. Також завдавалися удари з РСЗВ.

Російські війська в ніч проти 9 вересня інтенсивно завдавали ракетних ударів по Харківщині. Частина ракет вибухнула біля російського бєлгорода. Також були нанесені удари з РСЗВ.

Про це у Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

ЗСУ ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку, рф зазнає значних втрат – ГенштабЗа три дні ЗСУ просунулися на 50 кілометрів на Харківському напрямку. Окремі підрозділи російських військ зазнали значних втрат.

«Цієї ночі ворог інтенсивно наносив ракетні та удари з РСЗВ по Харкову та області. Частина ракет «самоліквідувалася» на території росії», - написав він.

У Харкові під обстріл потрапили два райони – Салтівський та Київський.

У Салтівському районі Харкова внаслідок ворожих атак сталася пожежа у триповерховій адмінбудівлі. За словами мера Ігоря Терехова, постраждав один із вищих навчальних закладів. Руйнування та завали на місці «прильоту» розбирає ДСНС.

Також ракета влучила і у Київському районі - постраждала жінка 53 років. Від отриманих травм пізніше вона померла у лікарні.

В області протягом доби зазнавали ударів окупантів Ізюмський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський райони.

У Харківському районі одна ракета влучила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна.

У Дергачівській громаді госпіталізували чоловіка. Чугуївський район також зазнав ракетних ударів росіян – там загинула жінка 60 років.

Усього за добу госпіталізували 10 осіб: 8 – у Харкові, 1 – у Лозівському районі, 1 – у Чугуївському районі. Четверо людей загинули (2 – Харків, 1 – Чугуївщина, 1 – Ізюмський район).

Нагадаємо, раніше мер і голова області повідомляли про нічний обстріл Харкова ракетами та РСЗВ.

У Генштабі напередодні підтвердили – на Харківщині ЗСУ прорвали оборону російських окупантів до 50 км та звільнили понад 20 населених пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: