Зеленський поспілкувався із Джонсоном після обрання нового прем'єра Британії

Читать на русском
Після обрання нового прем'єра Британії, глава держави Володимир Зеленський зателефонував Борису Джонсону та подякував за підтримку України.

Після обрання нового прем'єра Британії, глава держави Володимир Зеленський зателефонував Борису Джонсону та подякував за підтримку України.

Про це повідомив лідер українців у Twitter-акаунті у понеділок, 5 вересня.

«Провів підсумкову розмову з Борисом Джонсоном у його нинішньому статусі. Від імені всього українського народу подякував за особисту сміливість, принциповість та видатний внесок у протидію агресії рф. Із нетерпінням чекаю на співпрацю з великим другом України в новому статусі», - зазначив президент.

Не можна вести переговори з тим, хто хоче напасти та забрати життя – ДжонсонДля України зараз не час починати переговори з росією, оскільки влада країни-агресора хоче лише напасти і забрати життя українців.

Як пише The Guardian, Джонсон подякував Зеленському за «лідерство та дружбу». Він вірить у те, що Україні вдасться здолати російську агресію.

За словами Джонсона, українські військові й надалі успішно відкидатимуть російських окупантів, а Велика Британія, як і раніше, неухильно підтримуватиме Україну.

Також колишній прем'єр додав, що для нього було честю співпрацювати, після чого лідери домовилися підтримувати тісні дружні стосунки й надалі.

Раніше Зеленський повідомив, що з перших днів повномасштабної війни Джонсон допомагав Україні та став справжнім другом для українського народу.

Нагадаємо, 5 вересня міністра закордонних справ Ліз Трасс обрано лідером Консервативної партії і стане наступним прем'єр-міністром Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: