Не можна вести переговори з тим, хто хоче напасти та забрати життя – Джонсон

Читать на русском
Для України зараз не час починати переговори з росією, оскільки влада країни-агресора хоче лише напасти і забрати життя українців.

Для України зараз не час починати переговори з росією, оскільки влада країни-агресора хоче лише напасти і забрати життя українців.

Про це заявив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час спільного брифінгу із президентом України Володимиром Зеленським.

Грали «Стефанію» та робили букети з бавовни: як Україну вітали з Днем Незалежності інші країниСлово і діло зібрало привітання та звернення лідерів інших держав з Днем Незалежності України.

«Я думаю, зараз не час виходити із якимось дрібним планом перемир'я. Не можна вести переговори з тим, хто хоче напасти на вас на вулиці, забрати ваше життя разом із гаманцем. Все, що важливо, - це відновити та зберегти територіальну цілісність України», - наголосив Джонсон.

Він також зазначив, що зараз російські військові вже втомилися, вони зазнають колосальних втрат та їхні ресурси виснажуються.

«Ми бачимо, наскільки велику ціну вони платять. Ми розуміємо, що російські матері зараз плачуть», - додав Джонсон.

Нагадаємо, Джонсон сьогодні в Києві оголосив про новий пакет допомоги для України на понад 50 мільйонів фунтів стерлінгів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: