Росіяни посилюють поліцейський режим на окупованих територіях, готуючись до «референдуму»

Читать на русском
Окупаційна влада не полишає своїх задумів, щоб зібрати картинку, зібрати пазл свого псевдореферендуму.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська на тимчасово окупованих українських територіях посилюють поліцейський режим з метою зібрати особисті дані громадян України для фальсифікацій на псевдореферендумі.

Про це керівниця об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк повідомила в ефірі телемарафону.

«Окупаційна влада не полишає своїх задумів, щоб зібрати картинку, зібрати пазл свого псевдореферендуму. Вони намагаються все ж таки отримати максимальну кількість особистих відомостей про громадян на тимчасово окупованих територіях для того, щоб якось сформувати ті списки... Посилення такого поліцейського режиму полягає в тому, щоб не дати можливості людям виїхати з цих тимчасово окупованих територій, не дати можливості вільно пересуватися, приховати свої документи», - зазначила Гуменюк.

Росіяни не зможуть провести «референдум» на Луганщині найближчим часом – ГайдайПсевдореферендум на Луганщині, найімовірніше, не відбудеться найближчим часом. Плани рф порушує робота українських захисників і партизанів.

Згідно з її словами, загарбники «роблять подворові обходи, збирають насильно документи, переписують особисті дані, збирають інформацію про всіх громадян, які гіпотетично можуть бути дотичними до цієї території, і таким чином формують для себе так званий електорат».

Нагадаємо, що псевдореферендуми на окупованих територіях не проводитимуть 11 вересня, як раніше планували загарбники.

Раніше росЗМІ назвали два варіанти проведення псевдореферендумів на окупованих територіях.

Також стало відомо, що мешканці окупованої Херсонщини зривають підготовку до «референдумів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: