Окупанти почали роздавати повістки жителям Мелітополя

Читать на русском
У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області жителям загарбники почали видавати повістки до лав російської армії.
Getty Images

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області жителям загарбники почали видавати повістки до лав російської армії.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України.

«У тимчасово окупованому Мелітополі місцевим жителям рашисти почали видавати повістки і змушують воювати за рф», – йдеться в повідомленні.

Крім того, використовуючи «туман війни» та навмисне мовчання України про просування на півдні, російські чиновники та пропагандисти посилюють хибні наративи щодо ситуації на Херсонському напрямку. Тоді як в ОРДО загарбники обіцяють, що надаватимуть житло всім медичним фахівцям вузької спеціалізації, які наважаться повернутись до окупованих міст, щоб працювати на їх т.зв. владу.

Нагадаємо, «прихована мобілізація» в росії дійшла до центральних регіонів. Тепер на війну в Україну агітують жителів Московської та Ленінградської областей.

Також повідомляли, що у так званій ЛНР окупанти відправили на фронт 55% чоловічого населення, процес примусової мобілізації триває.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: