Росіяни не зможуть провести «референдум» на Луганщині найближчим часом – Гайдай

Читать на русском
Псевдореферендум на Луганщині, найімовірніше, не відбудеться найближчим часом. Плани рф порушує робота українських захисників і партизанів.

Запланований окупантами псевдореферендум на Луганщині, найімовірніше, не відбудеться найближчим часом. Плани росії порушує робота українських захисників і партизанів.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Подоляк прокоментував спроби росії провести в окупації псевдореферендумиРосійські окупанти мали цілу гору амбітних планів щодо того, як швидко захопити Україну. Жоден з цих планів не спрацював

«Бавовна» змушує росіян змінити плани: «референдуму» на тимчасово окупованих територіях найближчим часом не буде. Відмінна робота наших захисників та партизанів вкотре відкладає плани рашистів. Днями «Бавовнятко» відвідало і Кремінну – про кількість орків на концерті у кобзона – незабаром буде повідомлено», – зазначив Гайдай.

Голова ОВА також наголосив, що «не буде спокою окупантам. Бази знищуються, склади знищуються, командні пункти та казарми знищуються так само», а самі росіяни живуть у «постійному страху і не можуть почуватися вільно на нашій землі».

Нагадаємо, у Маріуполі росіяни прискорили підготовку «референдуму».

Раніше Гайдай повідомляв, що окупанти не зможуть підготувати Луганську область до зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: