Псевдореферендуми на окупованих територіях не проводитимуть 11 вересня – ЗМІ

Читать на русском
Псевдореферендуми на окупованих територіях України відклали з вересня, повідомляє російське видання з посиланням на джерела.

Псевдореферендуми в «ДНР» та «ЛНР», а також на інших окупованих територіях України, найімовірніше, не будуть поєднувати із єдиним днем голосування в росії 11 вересня.

Про це повідомляє російське видання «Ведомости» з посиланням на п'ять джерел, близьких до адміністрації путіна.

Зеленський: Російські псевдореферендуми закриють будь-яку можливість переговорів з рфБудь-який псевдореферендум призведе до того, що жодних переговорів з росією більше не буде. Всі учасники псевдореферендумів будуть переслідуватися безстроково

При цьому троє співрозмовників видання пов'язують відстрочку з тим, що російські війська не змогли окупувати всю територію Донецької області.

Раніше колаборант Євгеній Балицький говорив, що «референдум» у Запорізькій області можна провести 11 вересня. Ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник заявляв, що «псевдореферендум» можливий лише після окупації Донецької області.

Напередодні ватажок «ДНР» Денис Пушилін заявив про готовність до проведення референдуму, але чекають лише на «звільнення» області.

Нагадаємо, як раз вчора міністр оборони росії Сергій Шойгу визнав уповільнення темпів вторгнення в Україну.

Раніше видання «Медуза», теж із посиланням на джерела, писало, що у кремлі працюють над запасним сценарієм проведення псевдореферендумів. Через відсутність поступу на фронті їх можуть перенести з осені на зиму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: