Подоляк прокоментував спроби росії провести в окупації псевдореферендуми

Читать на русском
Російські окупанти мали цілу гору амбітних планів щодо того, як швидко захопити Україну. Жоден з цих планів не спрацював
Ілюстративне фотоСуспільне UA

Всі спроби росії легімітизувати захоплення територій України шляхом проведення псевдореферендумів, або підірвати підтримку західних країн за допомогою газового шантажу приречені на невдачу так само, як їхні плани взяти Київ за три дні.

Про це написав радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у своєму Twitter.

«Нагадаю: Варвари планували захопити Київ за три дні. Потім - захопити Донбас до 9 травня, а потім – хоча б до вересня. Жоден з цих планів не спрацював. Як не спрацюють і спроби анексувати українські території шляхом псевдореферендумів або підірвати західну підтримку газовим шантажем» - зазначив він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що всупереч планам кремля псевдореферендуми в «ДНР» і «ЛНР», а також на інших окупованих територіях України, швидше за все, не будуть поєднувати з єдиним днем голосування в росії 11 вересня.

Замість цієї дати так звані референдуми на окупованій території Луганської та Донецької областей можуть відбутися 14 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: