У Маріуполі росіяни прискорили підготовку «референдуму» – мерія

Читать на русском
Війська рф хочуть до 15 вересня вийти на кордон Донецької області, тому активізували підготовку до референдуму в Маріуполі.

Російські окупанти мають намір до 15 вересня вийти на кордон Донецької області, тому активізували підготовку до так званого референдуму в Маріуполі.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у понеділок, 29 серпня.

Політолог оцінив імовірність проведення псевдореферендуму на окупованих територіяхПолітолог пояснив, чому проведення псевдореферендуму на окупованих територіях може насправді не відбудеться.

«За нашою інформацією, із Кремля надійшла нова фантазійна вказівка ​​– вийти на кордон Донецької області до 15.09. Тож знову оновилася підготовка до «референдуму», – написав Андрющенко.

За його даними, окупанти намагаються сформувати чотири виборчі комісії, але поки що безуспішно.

«Одночасно голови ОСББ та КДН отримали вказівку на уточнення персональних даних маріупольців. Почалися масові обдзвони всіх із запитанням, чи планують люди голосувати», - повідомив Андрющенко.

Він також додав, що поки дата «референдуму» не оголошується, її обіцяють сказати додатково.

Зазначимо, у розвідці заявили, що більшість мешканців тимчасово окупованого Маріуполя не збираються брати участь у так званому референдумі, який намагається організувати росія.

Нагадаємо, мешканці окупованої Херсонщини зривають підготовку до «референдуму», заявили у ЗСУ.

Днями ЗМІ назвали нову можливу дату псевдореферендумів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: