В ОПУ відреагували на рішення ЄС щодо віз для росіян

Читать на русском
Призупинення спрощеного візового режиму для громадян росії – це найменше, що можна зробити за розв'язану проти України війну.
фото dw.com

Призупинення спрощеного візового режиму для громадян росії – це найменше, що можна зробити, щоб росіяни відчули причетність до війни їхньої держави проти України.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у відповідь на сьогоднішнє рішення ЄС.

Кулеба про візові санкції: Росіяни повинні визначитися, хочуть вони знищити Європу чи відпочивати тамДмитро Кулеба заявив, що росіяни, які підтримують війну проти України, також підтримують російську агресію проти Європи та Заходу. Тому слід заборонити їм туристичні поїздки.

Він підкреслив, що Україна платить надзвичайно високу ціну – десятками тисяч життів – за розв'язану кремлем війну проти нашої країни.

У свою чергу Європа платить тим, що запроваджує санкції та приймає біженців з України.

«Ускладнення візового режиму – щонайменше, що можна зробити, щоб змусити росіян відчути свою причетність до цієї війни», – додав Подоляк.

Нагадаємо, міністри закордонних справ країн ЄС сьогодні домовилися про призупинення спрощеного візового режиму з рф через вторгнення в Україну.

У середині серпня президент України Володимир Зеленський закликав Європу якнайшвидше ухвалити рішення про повну заборону видачі шенгенських віз громадянам росії, оскільки жителі країни-терориста не заслуговують на відвідування Європи та життя в ній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: