«Азов» оголосив про набір добровольців

Читать на русском
Полк Азов відкрив набір бійців для служби у своєму підрозділі. Для чинних військовослужбовців є можливість переведення з інших частин.

Полк «Азов» відкрив набір бійців для служби у своєму підрозділі.

Про це повідомляється на YouTube-каналі «Азову».

Від імені «Азову» у соцмережі поширюють фейковий маніфест: заява полкуУ мережі поширюють фейковий маніфест, у якому нібито від імені Азову закликають до рішучих заходів щодо захисту України не тільки від московської імперії, але й від гнилля нагорі.

«Нам потрібні добровольці, мотивовані та стресостійкі бійці, які готові повністю присвятити своє життя боротьбі та разом з нами подолати всі перешкоди на шляху до перемоги», - сказано в повідомленні.

У полку зазначили, що для чинних військовослужбовців є можливість переведення з інших частин.

АЗОВ: понад вісім років військової історії. Набір відкрито!ССО АЗОВ

Нагадаємо, 2 серпня верховний суд росії визнав полк «Азов» «терористичною організацією» та заборонив її діяльність у країні.

Росія спеціально хоче зробити «Азов» «неонацистським полком» в очах іноземних ЗМІ завдяки власним наративам та пропаганді – таким чином країна-агресор приховує військові злочини своїх бійців.

Окрім того, окупанти збиралися влаштувати самосуд над бійцями «Азову» - для цього в Маріуполі в будівлі філармонії спорудили камери у вигляді кліток. Очікувалося, що судилище відбудеться 24 серпня, але росія не наважилася влаштувати його в той день.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: