Самосуд над українськими полоненими назавжди відріже росії можливість переговорів – Зеленський

Читать на русском
Україна не терпітиме знущання з боку окупантів і терористів з її героїв, захисників свободи народу від окупантів
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Заплановане окупантами і їх посібниками судилище над українськими військовими в Маріуполі назавжди закриє росії будь-яку можливість переговорів з Україною про що-небудь взагалі.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 21 серпня.

«Що б собі не думали окупанти, нехай що планують, реакція нашої держави буде абсолютно зрозумілою. Якщо це мерзенне судилище станеться, якщо наших людей в порушення всіх домовленостей, міжнародних правил заведуть в ці декорації... Це буде тією лінією, за якою будь-які переговори неможливі. росія сама себе відріже від переговорів. Не буде більше розмов. Наша держава все сказала» - зазначив він.

Зеленський додав, що Україна не терпітиме знущання з її героїв, захисників свободи народу від окупантів. Тому росії краще залишити цю ідею і забути про неї, як про страшний сон.

Нагадаємо, Україна закликала світову спільноту не допустити показового самосуду в Маріуполі над українськими захисниками.

Раніше вже повідомлялося, що російські окупанти готують самосуд над українськими військовими в Маріуполі. Провести судилище збираються на сцені місцевої філармонії, де вже встановили тюремні клітки. «Суд» може відбутися в День Незалежності України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: