На всі терористичні ракетні удари росії по Україні буде дана відповідь – Зеленський

Читать на русском
Україна обов'язково відновить все, що зруйнували або намагаються зруйнувати російські військові злочинці в погонах
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Жоден терористичний удар російських ракет по українських містах не залишиться без належної відповіді. Російських окупантів чекає відплата за всі їхні дії, а Україна відновить все, що вони зруйнували.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 19 серпня.

Експерт пояснив, у який спосіб реально захистити Харків від постійних обстрілівВійськовий експерт розповів, у який м-спосіб можливо захистити від постійних обстрілів такі міста як Харків та Миколаїв.

«Хочу сьогодні окремо звернутися до жителів всіх наших міст України, які піддаються постійним жорстоким обстрілам з боку росії. Харків, Миколаїв, всі міста Донбасу, Дніпропетровщини, Запорізької області... Всі, хто переживає цей постійний жах знищення життя і руйнування всього, що дає життя нормальність. Ми не залишимо без відповіді жодного з цих ударів. Ми встановимо особу кожного окупанта, який віддає накази та виконує ці удари по містах. І ми притягнемо до відповідальності – тим чи іншим способом – їх усіх. Жоден вбивця не сховається» - пообіцяв він.

Зеленський додав, що Україна відновить все, що зруйнували або намагаються зруйнувати російські військові злочинці в погонах. Попри всі зусилля російських терористів, Україна ніколи не буде асоціюватися з руїнами.

Нагадаємо, рф завдала ракетного удару по гуртожитку в Салтівському районі увечері 17 серпня. Вранці 18 серпня одна з ракет потрапила в гуртожиток в Слобідському районі.

Харківські рятувальники 18 серпня весь день розбирали завали гуртожитків у Салтівському та Слобідському районах. З-під зруйнованих будівель діставали загиблих і поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: