Вечірній обстріл Харкова: під завалами триповерхового будинку знайшли ще кількох загиблих

Читать на русском
Кількість жертв ракетного удару по житловому будинку у Салтівському районі зросла до 12 осіб. Це результат атаки росії на Харків увечері 17 серпня.
Фото: ДСНС

Під завалами триповерхового житлового будинку у Салтівському районі Харкова знайшли ще кілька тіл загиблих. Таким чином, кількість жертв ракетного удару росії увечері 17 серпня зросла до 12 осіб.

Про це повідомили у ДСНС.

«В ході рятувальної операції рятувальникам вдалось врятувати 4 людини. Всі вони зазнали різної тяжкості травм. Загалом травми отримали 20 осіб. На жаль станом на 15:00 відомо про 12 загиблих осіб. Всі вони є цивільними! Багато з них похилого віку і з обмеженими можливостями. Жодного військового об'єкту поруч зі зруйнованим будинком немає», – повідомили у службі.

Рятувальники продовжують роботи та пошук загиблих під завалами будинку. Внаслідок вибуху сталися масштабні руйнування та пожежа на площі 600 кв.м. Пожежу вдалося повністю ліквідувати лише сьогодні вранці.

Нагадаємо, ввечері та вранці Харків пережив масовані ракетні удари з боку росії. Увечері 17 серпня російська ракета, ймовірно, «Іскандер», влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа.

Вранці одна з ракет влучила у гуртожиток у Слобідському районі. Відомо про трьох загиблих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: