Загроза масованого обстрілу: рф накопичує багато зенітних ракет біля кордонів з Україною

Читать на русском
РФ накопичує велику кількість зенітних ракет біля кордонів з Україною Є загроза масованого обстрілу, що може статися 24 серпня, на День незалежності.

Росія підтягує до кордонів з Україною та на окупованих територіях велику кількість зенітних ракет. Є загроза масованого обстрілу як мінімум ракетами С-300. Ешелони з зенітками прибудуть у 20-х числах серпня.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

Волкер спрогнозував терміни закінчення війни в УкраїніПотрібно готуватися до затяжного протистояння з росією та її ордами, вважає колишній спецпредставник США По Україні

«Так, на початку серпня з улан-уде вийшли ешелони з боєприпасами у складі 28 вагонів, з ракетами для ЗРК С-300 у кількості 32 ЗУР. До кордону з Україною ешелон орієнтовно прибуде у 20-х числах. До середини серпня з арсеналу комплексного зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів у котовому було вилучено понад 120 контейнерів із ракетами до ЗРК С-300», - йдеться у повідомленні.

На думку відомства, це може бути підготовкою до масованої атаки.

«Загроза масованого обстрілу території України як мінімум ракетами С-300 є очевидною. З урахуванням прибуття низки ешелонів до 20 числа, очевидно й те, що вони концентруються до 24 серпня», - припускає СтратКом ЗСУ.

«У Зябрівці (Білорусь) за 22 км від кордону з Україною так само йде концентрація ракет до С-300 і загальна кількість ТПК перевищує 60 од.», - додали в управлінні.

Нагадаємо, у командуванні ПС ЗСУ не виключають збройних провокацій з боку росії до Дня незалежності України, 24 серпня, зокрема з Білорусі.

Сьогодні вночі росія вдарила ракетами по Харкову, Запоріжжю та Дніпропетровщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: