Окупанти вранці завдали ще кількох ракетних ударів по Харкову: є загиблий, 18 поранених

Читать на русском
По Харкову вранці завдали кілька ракетних ударів, влучили у приміщення гуртожитку в Слобідському районі. Є загиблий та поранені.

Російські війська вранці 18 серпня завдали близько п'яти ракетних ударів по Харкову. Прильоти зафіксовано у Холодногірському та Слобідському районах. Вже відомо про одного загиблого та 18 поранених.

Про це повідомили мер Ігор Терехов та голова обласної адміністрації Олег Синєгубов.

«О 4:32 перший, а потім ще мінімум чотири ракетні удари по Харкову. «Прилетіло» до Слобідського та Холодногірського районів. В одному з місць влучення ракет пожежа. Інформація ще уточнюється. Вибухів було не менше п'яти, тож географія влучень може розширитися. У Холодногірському районі після обстрілу дуже велика пожежа. Горить адміністративний будинок. За словами керівництва ДСНС, почалося його обвалення. Також у вогні близько півтора десятка машин біля цієї будівлі», – повідомив Терехов.

Синєгубов уточнив, що окупанти вранці влучили у приміщення гуртожитку в Слобідському районі: відомо про 18 поранених, серед них двоє дітей, і одного загиблого.

Нагадаємо, напередодні ввечері росіяни також завдали удару по Харкову. Було влучення у житловий будинок у Салтівському районі. Станом на ранок відомо про 7 загиблих, 17 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: