Війська рф вдарили чотирма ракетами по Запоріжжю

Читать на русском
Російські війська сьогодні вночі вдарили чотирма ракетами Запоріжжя - влучили в в об'єкт інфраструктури в Шевченківському районі.

Російські війська сьогодні вночі вдарили чотирма ракетами по Запоріжжю - влучили в об'єкт інфраструктури в Шевченківському районі.

Про це в Telegram повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Одна з найтрагічніших ночей»: в ОВА підбили підсумки двох обстрілів Харкова – фотоУвечері та вранці ракетні удари були завдані по Салтівському, Слобідському та Холодногірському районах Харкова. Зруйновано кілька будівель. На даний момент загалом загинуло 9 людей, кілька десятків поранено.

«Сьогодні вночі, близько 03:00, ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю із Василівського району...Чотири ракети влучили в об'єкт інфраструктури у Шевченківському районі», – написав Старух.

За попередньою інформацією, російські війська застосували ракетні системи залпового вогню. Об'єкт інфраструктури зазнав незначних руйнувань.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія вкотре атакувала ракетами Харків. Також війська рф обстріляли Нікопольський і Криворізький райони.

Днями СБУ затримала агента ФСБ, який коригував ракетні удари по Запоріжжю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: