Ранкові удари по Харкову: кількість жертв зросла

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару російських військових по Слобідському району Харкова загинули троє людей.

Внаслідок ракетного удару російських військових по Слобідському району Харкова загинули троє людей. Поранених, як і раніше, 18.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури Харкова.

«Одна з найтрагічніших ночей»: в ОВА підбили підсумки двох обстрілів Харкова – фотоУвечері та вранці ракетні удари були завдані по Салтівському, Слобідському та Холодногірському районах Харкова. Зруйновано кілька будівель. На даний момент загалом загинуло 9 людей, кілька десятків поранено.

Так, сьогодні близько 5 ранку російські військові завдали ракетного удару Слобідському району Харкова - дві ракети влучили у приміщення трамвайного депо. Пошкоджено ремонтний цех та гуртожиток, які стояли поряд.

«Три людини загинули, ще 18 поранено, серед них 13-річні хлопчик та дівчинка», - повідомили у прокуратурі.

Гуртожиток частково зруйнований. Наразі тривають рятувальні роботи, дані щодо постраждалих оновлюються. Ще одна ворожа ракета влучила в нежитлову будівлю у цьому ж районі, вона зруйнована.

Також вранці в Холодногірському районі Харкова окупанти випустили ракету по будинку культури. Сталася пожежа на площі 4200 кв. м. Про постраждалих не повідомляється.

Розпочато досудове розслідування щодо кримінальних проваджень за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, раніше було відомо про двох загиблих внаслідок ударів ракет по Слобідському району.

Увечері 17 серпня російська ракета (ймовірно Іскандер) влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа. За останніми даними, загинули 7 людей, 20 поранені, у тому числі 12-річна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: