Криворізький та Нікопольський район обстріляли тричі за ніч, поранено жінку

Читать на русском
У Нікополі внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки, школу, автомобілі, магазин та храм. Одна жінка була поранена, вона у лікарні.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російська армія вкотре вдарила по Криворізькому та Нікопольському районам Дніпропетровської області, за ніч було три обстріли. У Нікополі жінка отримала поранення.

Про це повідомив голова обласної адміністрації Валентин Резніченко.

«Двічі накрила вогнем Нікопольський. У житлові квартали Нікополя прилетіли 15 снарядів зі ствольної артилерії. Поранена 57-річна жінка. Вона у лікарні. У місті пошкоджені 15 приватних будинків, школа, автівки, магазин та храм. Обстрілами зачепило кілька газогонів та ліній електропередач», – розповів Резніченко.

У Криворізькому районі окупанти з «Ураганів» обстріляли Апостолівську громаду – обійшлося без руйнувань та постраждалих.

У Великій Костромці Зеленодольської громади до тисячі людей залишаються без світла через ворожий удар напередодні увечері.

Нагадаємо, вчора вночі ці ж райони області були обстріляні з «Градів», «Ураганів» та ствольної артилерії.

Увечері та вранці окупанти завдали кілька ракетних ударів по Харкову. Увечері було влучення у житловий будинок у Салтівському районі. Станом на ранок відомо про 7 загиблих, 17 поранених.

Вранці прильоти було зафіксовано у Холодногірському та Слобідському районах. В останньому влучили у приміщення гуртожитку: відомо про 18 поранених та одного загиблого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: