Ворог може «привітати» з Днем Незалежності України ракетами – ЗСУ

Читать на русском
Україна має бути готовою до ракетних ударів з боку Білорусі, у тому числі й на День Незалежності. Нині росія там нарощує своє озброєння.

Україна має бути готовою до ракетних ударів з боку Білорусі, у тому числі й на День Незалежності. Нині росія там нарощує своє озброєння.

Про це повідомив під час брифінгу речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«На території Білорусі ми постійно спостерігаємо переміщення військ, а також перевезення боєкомплектів, ракет «Іскандер» та інших ракет. Це відбувається постійно. Якщо прилітає з росії Іл-76 на територію Білорусі, то зрозуміло, що він привозить озброєння», - зазначив Ігнат.

Він наголосив, що є дані розвідки про те, що противник нарощує свої сили на білоруській території.

Рф знову обстрілює ХарківРосійські війська завдають ударів по Харкову, повідомив голова ОВА. Городян просять залишатися у укриттях.

«Це й політична складова – погрожувати Заходу, а також залякувати Україну. Певна загроза з території Білорусі була завжди і нагадаю, що саме її територію росія використовувала з перших днів повномасштабного вторгнення та завдавала ударів звідти з різного озброєння – і літаки, й «Іскандери», і «Точки-У». Тому потрібно, безумовно, бути готовим до можливих ракетних ударів», - наголосив Ігнат.

Також він додав, що незабаром Україна відзначатиме День Незалежності, а супротивник завжди використовує певні дати для своїх привітань.

Нагадаємо, у День Незалежності українці у різних країнах створять ланцюг єдності.

Також зазначимо, що президент Володимир Зеленський заявив про те, що всі хочуть перемоги України, але ніхто не хоче воювати з росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: