У тимчасово окупованому Криму в районі Керчі прогриміло кілька вибухів

Читать на русском
Вибухи були дуже потужними, прекрасно помітними у всіх районах міста та прилеглих населених пунктах. У центрі міста в деяких будинках тремтіли шибки
Ілюстративне фотоradiosvoboda.org

У тимчасово окупованому Криму в районі Керчі прогриміло кілька потужних вибухів. Окупанти вже заявили про роботу протиповітряної оборони, тоді як місцеві жителі пишуть про дуже потужний вибух в районі Кримського моста.

Про це повідомляє Крим.Реалії, а також місцеві канали в Telegram.

Так, пособник Кримського гауляйтера, псевдорадник «глави Криму» Олег Крючков вже поспішив написати, що небезпеки для міста і моста немає, нібито спрацювало російське ППО. Водночас місцеві канали пишуть, що вибухи були дуже потужними, прекрасно помітними у всіх районах міста та прилеглих населених пунктах. У центрі міста в деяких будинках тремтіли шибки.

Україна стоїть принаймні за трьома вибухами в Криму – CNNЗСУ відповідальні як мінімум за три вибухи в тимчасово окупованому Криму - на авіабазі в Саках, на складі боєприпасів у Травневому та на аеродромі у Гвардійському.

Жителі розповіли виданню Крим.Реалії, що вибухи сталися близько 20:42 ввечері 18 серпня. Від сили вибуху в будинках тремтіли шибки, спрацювала сигналізація автомобілів. У небі бачили слід, схожий на димну смугу. О 20:56 стався ще один вибух, в небі був помітний яскравий вогняний спалах.

Нагадаємо, що Україна розглядає Кримський міст, що з'єднує окупований півострів з материковою частиною росії, як законну військову ціль. Удару по Кримському мосту Збройні Сили України обов'язково завдадуть, це вже вирішене питання. Кримський міст буде знищений, , здібності, необхідність і поставлене завдання завдати цього удару.

На тлі цього гауляйтери окупованого росією Криму, псевдопрем'єр Сергій Аксьонов і псевдоспікер Володимир Константинов, в ніч з 16 на 17 серпня втекли з території півострова. Це сталося в той момент, коли окупанти перекрили Кримський міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: