Кримські гауляйтери спішно покинули окупований півострів – ЗМІ

Читать на русском
Українські спецслужби зараз намагаються встановити точне місцезнаходження обох гауляйтерів. Імовірно, обидва перебувають у Ростові
Псевдокерівники окупованого Криму - Аксьонов та КонстантиновYouTube

Гауляйтери окупованого росією Криму, псевдопрем'єр Сергій Аксьонов та псевдоспікер Володимир Константинов, В ніч з 16 на 17 серпня втекли з території півострова. Це сталося в той момент, коли окупанти перекрили Кримський міст.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на власні джерела в українській розвідці.

Потужні вибухи в Криму: що про це пишуть провідні світові ЗМІСлово і діло зібрало, що про нещодавні вибухи в Криму говорять західні аналітики та провідні ЗМІ.

Джерела розповіли каналу, що українські спецслужби зараз намагаються встановити точне місцезнаходження обох гауляйтерів. Відомо, що вони втекли з Криму після дзвінка від їхнього куратора з москви - росіянин заявив посібникам окупантів про те, що їхні життя знаходяться в небезпеці. Аксьонов та Константинов наспіх зібралися і не тільки покинули півострів самі, але і вивезли в охоронюваному кортежі дружин, дітей і навіть коханок.

«Підлеглі «прем'єра» всю ніч знищували документи. Зараз сім'ї «політиків» знаходяться в Ростові, де оселилися в одному з готелів. Активно заливають страх у місцевих ресторанах і відзначають власний порятунок. Про повернення на півострів поки мови не йде» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, після недавніх вибухів в окупованому Криму російські окупанти встановили КПП перед в'їздом на Керченський міст, на якому перевіряють тих, хто залишає півострів.

ЗСУ відповідальні як мінімум за три вибухи в тимчасово окупованому Криму - на авіабазі в Саках, на складі боєприпасів в Травневому і на аеродромі у Гвардійському. 16 серпня в селі Травневе недалеко від Джанкоя в окупованому Криму прогриміли вибухи на складі боєприпасів - детонація боєзапасу йшла майже добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: