ЗСУ завдали удару по залізничному мосту через Дніпро в окупованому Херсоні, рух неможливий

Читать на русском
Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий.
фото: Фокус

Збройні сили України завдали удару по залізничному мосту через річку Дніпро в тимчасово окупованому Херсоні, позбавивши російських загарбників можливості ним користуватися та доставляти військову техніку.

Про це оперативне командування «Південь» повідомляє у Фейсбуці.

«Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий», – йдеться в повідомленні.

Замінили Антонівський міст: у Херсоні окупанти вкрали теплохід, щоб возити на ньому солдатівОкупанти хочуть використовувати вкрадений теплохід, як альтернативу Антонівському мосту, виведеному з ладу в результаті ударів ЗСУ

Нагадаємо, що в ніч на 27 липня ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні.

Окупаційна влада Херсонської області перекрила рух Антонівським мостом, по якому вночі вдарили Збройні сили України. Проїзд по ньому неможливий.

19 липня українські військові завдали першого удару в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатним до експлуатації. Правда, з його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська росії не могли переправляти по ньому озброєння та техніку.

Замість Антонівського мосту окупанти хочуть збудувати понтонну переправу в районі Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: