Замінили Антонівський міст: у Херсоні окупанти вкрали теплохід, щоб возити на ньому солдатів

Читать на русском
Окупанти хочуть використовувати вкрадений теплохід, як альтернативу Антонівському мосту, виведеному з ладу в результаті ударів ЗСУ
Ілюстративне фотоGetty Images

У тимчасово окупованому Херсоні російські солдати вкрали пасажирський теплохід, пришвартований на Карантинному острові. Росіяни хочуть використовувати судно, як альтернативу виведеному з ладу Антонівському мосту.

Про це повідомила Національна поліція Херсонської області у своєму Facebook.

У Генштабі готові до можливої спроби військ рф відновити Антонівський містУкраїнські військові готові до можливих спроб російських окупантів відновити Антонівський міст у Херсоні.

«У Херсоні військові рф заволоділи пасажирським теплоходом, пришвартованим на Карантинному острові. Нині відомо, що окупаційні війська використовують теплохід для переправлення через річку Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 липня українські військові завдали першого удар в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатний до експлуатації. Правда, з його ремонтом в окупантів виникли труднощі, тому війська рф не могли переправляти по ньому озброєння і техніку.

27 липня ЗСУ завдали другий удар по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Після цього гауляйтери окупантів у Херсоні розпорядилися перекрити пошкоджений міст. Зараз проїзд по ньому неможливий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: